Regeltechniek is een belangrijk onderdeel

Meet- en regeltechniek omvat de (deels) geautomatiseerde besturing van uw klimaatinstallatie. Dit kan de aansturing van uw CV-ketel of warmtepomp thuis zijn, of de installatie die ervoor zorgt dat in een kantoorgebouw per ruimte de temperatuur ingesteld kan worden. Reeskamp Klimaatbeheersing ziet regeltechniek als een belangrijk onderdeel in het samenspel met gebouw en installatie. Deze zaken moeten goed op elkaar afgestemd zijn!
Regeltechniek is onze basis, maar geen doel op zich!

Integratie verschillende disciplines

Steeds meer vindt er integratie plaats tussen de verschillende disciplines in ‘gebouwgebonden’ installaties. Met intelligente koppelingen tussen bijvoorbeeld verlichting en klimaatinstallatie kunnen er interessante besparingen worden gehaald. Hiervoor is het echter zeer belangrijk alle installatiedelen naadloos op elkaar af te stemmen om de gebruikers van de installatie het comfort te blijven bieden dat ze wensen. Automatisering van processen moet de gebruiker dienen, nooit andersom.

Efficïente aanpak problemen

Reeskamp Klimaatbeheersing kan u helpen problemen met uw GBS (Gebouw Beheer Systeem) efficiïnt aan te pakken. Wij staan u graag bij in het aansturen van uw leverancier van meet- en regeltechniek.